Ostojić: Uhvatili nas na spavanju; Pavlović: Nije prijatno

Odbrambeni fudbaleri Partizana Bojan Ostojić i Strahinja Pavlović priznali su da im je teško pao poraz od Crvene zvezde (2:1) i da se ekipa nalazi u teškoj situaciji, ali da veruju u izlaz iz nje.

Partizan je porazom u 160. večitom derbiju pao na peto mesto na tabeli plej-ofa Superlige, koje nema izlaz u Evropu.

"Čestitam Zvezdi na pobedi. Drugo poluvreme smo držali loptu u našim nogama, ali su nas uhvatili na spavanju u situacijama u kojima nismo smeli da primimo golove. Nažalost, smo ih primili i izgubili utakmicu. Moramo da se dižemo iz svega ovoga. U teškoj situaciji smo, nikome nije lako od nas igrača. Moramo da se okrenemo Kupu i revanšu sa Radničkim iz Niša", rekao je Ostojić novinarima posle meča.

Osećaj povratka na teren u večitom derbiju opisao je kao "nikakav zbog poraza" i podsetio na dobar skor koji ima.

"Pet utakmica koje sam prethodno igrao protiv Zvezde nisam bio poražen, tako da mi je ovo prvi poraz od kada sam u Partizanu. Ne prija mi nimalo, a pozicija na tabeli mi još teže pada. Verujem da se tako osećaju svi koji vole Partizan".

Prema njegovim rečima Partizan nikada nije bio u ovako teškoj situaciji.

"Veoma nam je teško. Moramo svi da stanemo ispred ogledala, da prvo sami sebe iskritikujemo i da vidimo gde ne štima", zaključio je Ostojić.

Mladi Strahinja Pavlović emotivno je doživeo poraz od najvećeg rivala, posebno zbog isključenja u samom finišu meča.

"Nismo odigrali kako smo zamislili. Nije na meni da pričam, ali možda su neke sudijske odluke uticale na utakmicu. Kod penala nisam video šta se desilo, bio sam okrenut leđima. Što se tiče drugog žutog, stvarno mislim da nije trebalo da ga dobijem, nisam ga zaslužio", rekao je Pavlović i dodao da tim mora da se okrene nastavku sezone.

"Okrećemo se novim utakmicama, moramo da se vratimo na pravi put. Pogled na tabelu nije prijatan, ali ćemo dati sve od sebe da se vratimo", zaključio je Pavlović.
Fudbaleri Partizana naredni meč u Superligi igraju 1. maja kada u Humsku dolazi lučanska Mladost, direktan rival za izlazak na evro-scenu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара