Ilić: Hvala Zvezdinim navijačima

Legendarni Saša Ilić zahvalio se navijačima najvećeg rivala zbog transparenta koji su mu posvetili.

"U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten, najgoreg tima! Saša Ilić, živeli", bilo je istaknuto na severnoj tribini stadiona "Rajko Mitić". 

"To mi je dokaz da sam sve ove godine koje sam proveo u Partizanu bio izuzetno koretan prema navijačima Crvene zvezde. To je jedno veliko poštovanje prema meni. Zahvaljujem im se na tome. Ja nisam osoba koja voli da provocira, sem u određenim situacijama na terenu. Lep gest", rekao je Ilić novinarima posle meča.

Ilić je igrač sa najviše nastupa u istoriji Partizana, a večeras odigrao je poslednji večiti derbi u karijeri u kojem je poražen od Crvene zvezde 2:1.

"Sada nisam specijalno raspoložen s obzirom da smo izgubili utakmicu. Meni je ovo poslednji derbi kao igraču, ali se neslavno završava, šta ćemo...", rekao je on.

Ilić je u 80. minutu zamenio Danila Pantića i učestvovao u akciji za penal Partizana.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво