Goleada u Madridu, Atletiko bolji od Valensije

Fudbaleri Atletika iz Madrida savladali su Valensiju na svom terenu sa 3:2 (1:1), u meču 34. kola Primere. Remi Espanjola i Selte, pobeda Atletik Bilbaoa i Levantea.

Atletiko sada ima 71 bod i nalazi se na drugoj poziciji ispred Reala sa 64, koji ima utakmicu manje, i devet bodova manje od lidera Barselone. Valensija je na petom mestu sa 52 osvojena boda.

Atletiko je do prednosti došao u devetom minutu susreta. Rodrigo je uposlio Huanfrana na desnoj strani, ovaj je preciznim centaršutem pronašao Moratu, koji se odlično snašao i nogom ugurao loptu u mrežu.

Valensija je izjednačila u 36. minutu susreta. Nekoliko odličnih poteza Mine u kaznenom prostoru, oslobodio se čuvara i uposlio Gameira, koji sjajnim udarcem smešta loptu iza Oblaka.

Domaćin je ponovo poveo u 49. minutu. Lemar je pronašao Grizmana u petercu, koji glavom postiže pogodak.

Gosti su ponovo izjednačili u 77. minutu. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Parejo. Predhodno je Saul igrao rukom u šesnaestercu.

Tim iz Madrida je do pobede stigao u 81. minutu. Fantastičan udarac i pogodak Koree sa oko 18 metara.

U narednom kolu Atletiko dočekuje Valjadolid, dok Valensija na svom terenu igra protiv Eibara.

U ostalim mečevima kola Espanjol i Selta su odigrali nerešeno - 1:1, Atletik Bilbao je savladao Leganes sa 1:0.  Levante nadigrao Betis sa 4:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво