Treća sreća, Delio Rosi ponovo na klupi Palerma

Poznati italijanski trener Delio Rosi treći put u karijeri vodiće fudbalere Palerma, objavio je član Serije B.

Rosi se vraća na Siciliju posle osam godina, nakon što je 2011. dva puta dobio otkaz od kontroverznog, tadašnjeg predsednika Maurucija Zamparinija.

Interesantno da je te godine prvo smenjen u februaru, da bi se samo četiri nedelje kasnije vratio, ali je opet otišao u junu.

Tokom karijere vodio je sofijski Levski, Bolonju, Peskaru, Đenovu, Leće, Atalantu, Sampdoriju i Fiorentinu, gde je takođe dobio otkaz usled fizičkog sukoba sa srpskim reprezentativcem Ademom Ljajićem.

Sada je dogovorio ugovor do kraja sezone sa ciljem da sa fudbalerima Palerma izbori povratak u Seriju A u situaciji kada četiri kola pre kraja ima zaostatak od tri boda za drugoplasiranim Lećeom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво