Preokret Atalante u Napulju, nastavlja se borba za Ligu šampiona

Fudbaleri Atalante pobedili su Napoli na gostovanju rezultatom 2:1, u 33. kolu italijanske Serije A. Domaćin je poveo u prvom, ali je gostujući tim postigao dva pogotka u drugom poluvremenu za vredan trijumf u borbi za Evropu.

Tim iz Napulja bio je mnogo bolji u prvih 45 minuta i do prednosti je došao u 28, kada je Dris Mertens lepo ispratio centaršut sa desne strane i postigao vodeći pogodak.

Izabranici Karla Ančelotija sa minimalnom prednošću su otišli na odmor, ali je u 69. minutu Duvan Zapata poravnao rezultat. Josip Iličić je probio po desnom boku, ubacio na peterac, odakle je napadač prosledio u suprotni ugao.

To je dalo krila klubu iz Bergama koji u finišu dolazi do drugog pogotka – Zapata se našao u izglednoj prilici, ali je shvatio da je delotvornije da vrati povratnu loptu. Odložio je do Marija Pašalića koji rutinski pogađa mrežu.

Atalanta je ovom pobedom došla do 56 bodova i nalazi se na petoj poziciji tabele italijanskog šampionata, isto koliko ima i četvrtoplasirani Milan.

Napoli je ostao drugi sa 67 bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи