Minimalac Atletika, pobede Barselone i Selte

Atletiko Madrid je savladao Eibar sa 1:0 u 33. kolu i time odložio promociju Barselone u novog šampiona Primere. Barselona je sevladala Real Sosijedad sa 2:1. Selta savladala Đironu sa 2:1 i pobegla iz opasne zone. Rajo valjekano i Hueska odigrali bez golova.

Atletiko Madrid je novom pobedom došao do skora od 68 bodova i nalazi se na drugom mestu sa sedam bodova više od Reala koji u nedelju igra protiv Atletik Bilbaoa. Eibar je sa 40 bodova na 13. mestu.

Strelac jedinog gola bio je Tomas Lemar, koji je u 85. minutu susreta pogodio mrežu našeg Marka Dmitrovića.

Atletiko u narednom meču dočekuje Valensiju, dok Eibar gostuje kod Hueska.

Barselona je na svom terenu savladala Real Sosijedad sa 2:1. Ovom pobedom Barsa je zadržala prednost od devet bodova u odnosu na drugoplasirani Atletiko iz Madrida.

Barselona je povela golom Lengle u 45. minutu susreta. Izjednačio je Huanmi u 62. Konačan rezultat postavio je Alba u 64. minutu,

Selta je ostvarila veoma važnu pobedu u borbi za opstanak, savladala je direktnog rivala Đironu sa 2:1 i tako je prestigla na tabeli. Selta ima 35. bodova i zauzima 14. mesto ispred Đirone koja ima bod manje.

Selta je povela golom Aspasa u 34. minutu, izjednačio je Portu u 48, a konačan rezultat postavio je Bufal u 69. minutu susreta.

U narednom kolu Selta gostuje kod Espanjola, a Đirona kod Valjadolida.

U derbiju začelja Rajo Valjekano i Hueska su odigrali bez golova i time još više umanjili šanse za opstanak. Rajo Valjekano je predzanji sa 28 bodova, a Hueska je poslednjeplasirana sa 26 bodova, najbliži u sigurnoj zoni je Levante sa 33 boda, koji u nedelju igra protiv Espanjola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво