Sitijeva osveta Totenhemu, Mitrović konačno pogodio

Fudbaleri Mančester sitija savladali su ekipu Totenhema sa 1:0 u meču 34. kola Premijer lige. Fulam slavio u Bornmutu golom Aleksandra Mitrovića sa bele tačke. Njukasl nadigrao Sautempton.

Siti je pobedom nad Totenhemom uspeo da se delimično revanšira Sparsima, za poraz koji su "građani" doživeli od njih u sredu u polufinalu Lige šampiona.

Jedini strelac za domaću ekipu bio je mladi nadapač Fil Fodem, na asistenciju Aguera u petom minutu meča.

Rani gol Fodena nagoveštavao je da bi na "Etihadu" mogla da se odigra slična utakmica poput one u Ligi šampiona između ove dve ekipe, ali to nije bio slučaj.

Uprkos brojnim šansama na obe strane, u kojima su prednjačili Sterling i Aguero na jednoj, a Son i Mura na drugoj strani, promene rezultata nije bilo.

Siti se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli sa 86 bodova, jednim više od drugoplasiranog Liverpula. Totenhem je sa 67 osvojenih bodova, takođe jednim više od prvog pratioca, ekipe Arsenala koji je četvrti na tabeli.

Fudbaleri Fulama konačno su pobedili i to golom srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.

Londonski tim već je ispao iz lige, a Mitrović je posle puno vremena postigao svoj 11. pogodak u Premijer ligi.

Votford je kao gost bio bolji od Hadersfilda 2:1, a oba pogotka za "stršljenove" postigao je Đerar Delofeu.

Vest Hem i Lester igrali su 2:2, dok u utakmici između Vulvsa i Brajtona nije bilo golova. Njukasl je na svom terenu savladao Sautempton sa 3:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво