Šćekić pred Radnički: Najbolji smo kada je najvažnije

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je da je njegov tim protiv Radničkog iz Niša u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije (1:0) odigrao jedan od najboljih mečeca ove sezone i da će u ponovo tražiti pobedu. Meč između Radničkog i Partizana u drugom kolu plej-ofa Superlige igra se u nedelju od 18.30, dok je revanš u Kupu zakazan za 15. maj.

"Protiv Radničkog smo odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone. Pokazali smo da smo najbolji kada je najvažnije. Igra se dve utakmice, a ovu prvu smo završili rezultatom kojim smo želeli. Partizan svaku utakmicu ide na pobedu, nebitno ko je sa druge strane.Tako će biti i u nedelju, ali i u revanšu Kupa Srbije", rekao je Šćekić.

Vezni igrač crno-belih govorio je i tome koliko težak ih teren očekuje na Čairu.

"Teren na Čairu je u lošem stanju, ali mi svake druge nedelje igramo na takvim terenima pa znamo šta nas čeka. Radnički će igrati kao i svaku utakmicu pred svojom publikom. Siguran sam da su puni želje i motiva da se dodatno pokažu, jer se finale Kupa igra u Nisu", rekao je on i dodao kakve će se promene praviti u ekipi Partizana.

"U prvenstvu će šef (Savo Milošević prim. aut) odmarati nekoliko igraca kako bi se što bolje pripremili za naredne utakmice, ali su saigrači pokazali da imaju i dovoljno želje i snage da naprave i održe dobre rezultate i u rotaciji na pozicijama", zaključio je Šćekić.

Meč između Radničkog i Partizana u drugom kolu plej-ofa Superlige igra se u nedelju od 18.30, dok je revanš u Kupu zakazan za 15. maj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво