Žiru: Nisam srećan, imam ponude drugih klubova

Napadač Čelsija Olivije Žiru rekao je da nije srećan što je dolaskom Gonsala Iguaina postao drugi napadač u timu i da ima ponude drugih klubova. Ugovor 32-godišnjeg fubalera sa londonskim timom ističe ovog leta, a Čelsi ima mogućnost da aktivira produženje od još godinu dana.

"Frustriran sam kada nisam na terenu, ali to ne želim da pokazujem. Nisam srećan što sam drugi napadač u timu, želim da uživam u svom fudbalu. To mora da se reši do kraja sezone", rekao je Žiru, a prenosi "Skaj sport".

Francuski reprezentativac rekao je i da ima ponude iz drugih klubova.

"Da, dobio sam nekoliko ponuda iz drugih klubova, ali još ništa ne mogu da pričam. Fokusiran sam na Čelsi", rekao je on.

Ugovor 32-godišnjeg fubalera sa londonskim timom ističe ovog leta, a Čelsi ima mogućnost da aktivira produženje od još godinu dana.

Žiru je u London stigao 2017. godine iz Arsenala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво