I Dijego Kosta utajio porez, "sakrio" 1,1 milion evra

Golgeter madridskog Atletika Dijego Kosta poslednji je u nizu optuženih fudbalera za utaju poreza u Španiji.

Španski list "El Mundo" piše da se Kosta tereti da je "sakrio" 1,1 miliona evra 2014. godine kada je prelazio u Čelsi, pre nego što se prošle vratio u Atletiko.

Španski reprezentativac, rođen u Brazilu, optužen je da nije prijavio prihod od marketinških akcija sa poznatim proizvođačem opreme Adidasom.

Zato su već pokrenute spekulacije da bi 30-godišnji napadač mogao da napusti "jorgandžije" ovog leta i ode u Kinu.

Pre Koste za utaju poreza u Španiji optuženi su Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo, Radamel Falkao, Aleksis Sančez, Marselo i mnogo drugi, a zajedničko im je da su svi priznali da su kršili zakon i tako izbegli da odrade kaznu iza rešetaka, ali uz "plaćanje penala".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво