Rasplet u LE – može li "srpski" Ajntraht da se vrati protiv Benfike?

Posle dramatičnih utakmica u Ligi šampiona, očekuje nas i rasplet u četvrtfinalu drugog po jačini evropskog takmičenja – Ligi Evrope. Pažnja će biti usmerena na Frankfurt, Ajntrajht dočekuje Benfiku posle poraza u prvom meču (4:2). Duel počinje od 21 sat i moći ćete da ga pratite na Prvom programu RTS-a!

Ekipa za koju nastupaju srpski reprezentativci Luka Jović, Mijat Gaćinović i Filip Kostić ima veliki zaostatak, ali i nadu zbog dva postignuta gola u gostima.

Jedan od njih delo je upravo Jovića, koji je zaludeo čitavu Evropu fantastičnim partijama ove sezone, ali ga je pre sedam dana zasenio 19-godišnji Žoao Feliks, het-trikom ispisavši istoriju fudbala.

Sada će srpska četa iz Franfkurta imati težak zadatak da se vrati, u čemu će pokušati da ih spreče dvojica Srba iz redova "orlova" – Ljubomir Fejsa i Andrija Živković.

U ostalim utakmicama večeri koje se igraju u istom terminu, klubovi koji su ostvarili pobede trebalo bi da potvrde prolaz u poliufinale.

Arsenal je u Napulj odneo prednost od 2:0 sa "Emirata" i ima velike šanse da iz derbija izađe kao pobednik, dok bi Čelsi na "Stamord Bridžu" trebalo da odbrani minimalni trijumf protiv praške Slavije.

U španskom okršaju Valensija je kao gost savladala Viljareal (3:1) i revanš na "Mestalji" bi trebalo da bude formalnost.

Pobednik dvomeča Benfika – Ajntraht Frankfurt ukršta se sa Čelsijem ili Spartom, dok bolji iz okršaja Arsenala i Napolija u polufinalu ide na "slepe miševe" ili "žutu podmornicu".

Tekstualni prenos mečeva od 21 sat možete pratiti na našem portalu.

Osvajač Lige Evrope obezbediće nastup u Ligi šampiona sledeće sezone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво