Gvardiola: Okrutno, fudbal je nepredvidiv

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola bio je razočaran eliminacijom u četvrtfinalu Lige šampiona. Siti je pobedio Totenhem rezultatom 4:3, ali je ispao zbog većeg broja primljenih golova na svom stadionu.

Totenhem je na "Etihadu" u spektakularnom meču poražen 4:3, ali je prošao dalje zbog pobede na domaćem terenu 1:0 i to u dramatičnoj završnici u kojoj je poništen pogodak Rahima Sterlinga za prolaz Sitija, nakon ofsajda na asistenciju VAR-a.

"Okrutno je, ali tako je kako je. Moramo prihvatiti", bio je Gvardiola vidno utučen.

Španski stručnjak nije mogao da previše analizira utakmicu u kojoj je njegova ekipa bila nadomak velikog preokreta.

"Mnogo sam ponosan na igrače i navijače. Nikada nisam čuo toliku buku otkad sam u Mančesteru, ali fudbal je nepredvidiv. Nažalost, loše se završilo po nas. Čestitke Totenhemu i želim im sreću u polufinalu".

Osim poništenog gola Sterlinga, domaćin nije imao sreće ni kod primljenog pogotka, pošto je Fernando Ljorente dotakao loptu rukom pre nego što je prosledio u mrežu, ali je VAR opet bio na strani "pevaca".

"Podržavam VAR, ali možda se iz jednog ugla videlo da je Ljorente pre gola igrao rukom. Možda se iz onog koji je gledao sudija ipak nije videlo".

"Građani" nisu u poziciji da mnogo tuguju jer već za tri dana dočekuju istog protivnika, ovoga puta u Premijer ligi – taj susret mogao bi da bude izuzetno značajan u borbi za titulu.

"Danas je teško i sutra će biti teško, ali prekosutra ćemo već biti spremni", zaključio je Gvardiola.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи