Ajntraht otkupio Jovića, cena prava sitnica

Luka Jović i zvanično je postao član nemačkog Ajntrahta, a klub iz Frankfurta za talentovanog napadača izdvojio je samo sedam miliona evra.

Luka Jović ove sezone teroriše protivničke odbrane u Bundesligi, ali i u Ligi Evrope, a pozajmcica u Ajntrahtu iz Frankfurta okončana je, pošto ga je nemački tim otkupio za sedam miliona evra.

Portugalski mediji prenose da Benfiki, pored pomenute sume, sleduje i 20 odsto od naredne prodaje.

Sportski direktor Fredi Bobić prezadovoljan je nastupima srpskog reprezentativca ove sezone, a na klubu je sada da odluči da li će srpskog reprezentativca zadržati u svojim redovima pošto ga traži "pola Evrope".

Jović je Zvezdino dete, odakle je otišao u portugalsku Benfiku, koja ga je poslala u Ajntraht na pozajmicu još 2017. godine, a u ugovoru je stajala otkupna klauzula od sedam miliona evra.

Mladi napadač je ove sezone odigrao 40 mečeva za Ajntraht i postigao 25 golova uz sedam asistencija u svim takmičenjima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво