Juveu pale akcije posle šokantnog poraza od Ajaksa

Akcije fudbalskog velikana Juventusa pale su pojedinačno za 0,28 evra nakon bolne eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona.

Pred revanš sa Ajaksom u Torinu cena jedne deonice kluba iznosila je 1,69 evra, ali je posle poraza 2:1 pala na 1,41.

To je najveći pad u poslednje vreme, čak veći nego kada je Juventus izgubio od Atletika u Madridu (2:0), pre nego što je u revanšu sa 3:0 prošao među osam najboljih u Evropi.

Padu akcija doprinela je to što je "Stara dama" ostala bez dodatne nagrade od 13 miliona evra, odnosno čak 33 miliona u slučaju da osvoji Ligu šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво