Alegri: Ostajem, ponovo ću pokušati da osvojim LŠ

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da, bez obzira na novi neuspeh u Ligi šampiona, ostaje i naredne sezone da pokuša da osvoji "ušati" pehar.

Alegri će se ponovo naći na udaru kritika javnosti posle eliminacije od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona, posebno zbog poraza u Torinu 2:1.

"Sastao sam se sa predsenikom Anjelijem pre nekoliko dana i saopštio mu da ostajem u Juventusu. Zajedno ćemo da sednemo na kraju sezone i pričamo o budućnosti", rekao je Alegri na konferenciji za medije.

On je priznao da je Ajaks apsolutno zaslužio da izbaci Juventus iz daljeg takmičenja.

"Uvek govorim da je za osvajanje Lige šampiona potrebno da budeš u najboljoj formi i spremi u finišu sezone. Mi smo neko vreme u vanrednoj situaciji. Juventus ne može kao Ajaks da postigne ovoliko golova u gostima, morali smo da budemo pažljiviji", zaključio je on.

Alegri je na dobrom putu da petu godinu u nizu osvoji Skudeto u Italiji, ali mu i dalje nedostaje "ušati trofej" koji mu je dva puta izmicao u finalu, protiv Barselone (3:1) 2015. i dve godine kasnije protiv Real Madrida (4:1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво