Kup Srbije: Partizan dočekuje Radnički

Fudbaleri Partizana od 18.00 časova dočekuju ekipu niškog Radničkog u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Tok meča pratite na našem portalu.

Partizan želi da osvoji Kup Srbije kako bi spasao u velikoj meri razočaravajuću sezonu.

Crno-beli nisu igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, dok su u domaćem prvenstvu trećeplasirana ekipa, iza upravo Radničkog i Crvene zvezde.

"Bilo je trenutaka kada smo gubili samopouzdanje, ali ovakve utakmice vraćaju nas na pravi put. Sada je najbitnije da uzmemo taj Kup i da spasemo sezonu. Bilo je i biće teških trenutaka, ali za Partizan se igra srcem'', rekao je fudbaler Partizana Milan Smiljanić.

Radnički sa druge strane se nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde okreće drugom „večitom rivalu" u nadi za pobedu i plasman u finale.

Nišlije su u direktnom duelu sa Crvenom zvezdom smanjili šanse za titulu u Superligi Srbije, pa će poput Partizana šansu za trofej tražiti u Kupu.

Prvi od dva meča između Partizana i Radničkog igra se od 18.00 časova na stadionu u Humskoj, a tok susreta pratite na našem portalu.

U drugom polufinalu Crvena zvezda je u prvom meču slavila nad Mladosti sa 4:1. Revanš mečevi igraju se 15. maja u Nišu i Lučanima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво