Neverovatan meč u Mančesteru, Totenhem u polufinalu Lige šampiona

Fudbaleri Mančester sitija i Totenhema odigrali su spektakularan meč u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (4:3). Furiozan početak, prožet praktično neverovatnom količinom golova (bilo je 3:2 do 21. minuta), ispraćen je šansama, uzbuđenjima, teškim odlukama potpomognutim VAR-om i na kraju prolaskom ekipe iz Londona u polufinale elitnog klupskog takmičenja.

Fudbaleri Totenhema i Liverpula plasirali su se u polufinale Lige šampiona, nakon što su u revanš mečevima četvrtfinala eliminisali Mančester Siti i Porto.

Totenhem je na "Etihadu" u spektakularnom meču poražen 4:3, ali je prošao dalje zbog pobede na domaćem terenu 1:0 i to u dramatičnoj završnici u kojoj je poništen pogodak Rahima Sterlinga za prolaz Sitija, nakon ofsajda na asistenciju VAR-a.

Dva gola za Siti postigao je Sterling, pogađali su i Bernardo Silva i Serhio Aguero, dok su strelci za Totenhem bili dva puta Hung-Min Son i Fernando Ljorente.

Totenhem će u polufinalu igrati protiv Ajaksa, dok će na megdan Barseloni ekipa Liverpula, nakon još jedne pobede protiv Porta, ovaj put u gostima 4:1.

Strelci za ekipu Jirgena Klopa bili su Sadio Mane, Mohamed Salah, Roberto Firmino i Virdžil Van Dajk, dok je utešni gol za domaćina postigao Eder Militao.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи