Kup Srbije: Zvezda dočekuje Mladost

Fudbaleri Crvene zvezde i Mladosti sastaju se na stadionu "Rajko Mitić" u okviru polufinala Kupa Srbije. Meč počinje u 17.00 časova, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da će njegova ekipa, uprkos zgusnutom rasporedu, bez kalkulacija ući u prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana.

"Neće nam biti nimalo lako, imali smo derbi prvenstva u subotu i vrlo brzo je ova naredna utakmica. Imamo malih zdravstvenih problema, ali ćemo se maksimalno spremiti i za ovaj susret. Voleli bismo da uz podršku sa tribina napravimo dobar rezultat pred revanš u Lučanima, čekaju nas dve jako teške utakmice polufinala i moramo da budemo vrlo oprezni", poručio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se od 17 sati na stadionu Rajko Mitić, a njen tok možete pratiti na našem portalu.

 

Revanš polufinala Kupa Srbije biće u Lučanima 15. maja. 

U drugom polufinalu u sredu u prvom meču sastaju se Partizan i Radnički od 18.00 časova. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво