Tadić i Ajaks na revanšu u Torinu, Barselona dočekuje Junajted

Fudbaleri Juventusa dočekuju Ajaks, dok je Barselona domaćin Junajtedu u revanš mečevima četvrtfinala Lige šampiona. Oba meča igraju se od 21.00 čas, a njihove tokove možete pratiti na našem portalu.

Veoma zanimljivo bilo je u Amsterdamu, gde je rezultat bio 1:1, a ništa manje neizvesnosti i zanimljivosti se ne očekuje ni u revanšu u Torinu.

Juventus ima povoljan rezultat, pošto je Ronaldo postigao gol u gostima, ali "stara dama" mora biti veoma oprezna, pošto je rival jedna veoma mlada i ambiciozna ekipa Ajaksa.

Ajaks nade polaže u svoju veoma dobru i atraktivnu igru, ali i požrtvvanje. Tim iz Amsterdama bio je i u lošijoj situaciji nakon prvog meča kod kuće u osmini finala protiv Reala. Tada je Real iz Amsterdama odneo pobedu od 2:1, da bi Ajaks slavio na "Santijago Bernabeu" sa 4:1.

Juventus je takođe u četvrtfinale prošao nakon velikog preokreta. Tim iz Torina je nakon poraza u Madridu od 2:0, savladao Atletiko sa 3:0, pa "stara dama" vrlo dobro zna kako funkcionišu preokreti u nokaut fazi Lige šampiona.

U drugom meču Barselona na „Nou Kampu" dočekuje Mančester junajted.

"Blaugrana" je u Mančesteru savladala "crvene đavole" sa 1:0, golom Luisa Suareza.

Katalonci imaju povoljan rezultat i velike izglede za prolaz u polufinale, ali se ne smeju opuštati, što su mogli da vide na primeru PSŽ-a, koji je ispao od Junajteda nakon penala u poslednjim sekundama meča.

Oba četvrtfinalna meča igraju se od 21.00 čas, a njihove tokove možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво