Karvahal: Hrabra odluka Zidana da prihvati posao u Realu

Fudbaler Real Madrida Dani Karvahal rekao je da je Zinedin Zidan bio hrabar kada je u teškom trenutku za igrače i "kraljevski klub" prihvatio da se vrati na "Santjago Bernabeu". Zidan se u Madrid vratio početkom marta, kada je Santjago Solari dobio otkaz posle eliminacije Reala iz Lige šampiona u osmini finala od Ajaksa.

"Kraljevski klub" završava sezonu u kojoj nisu konkurenti ni za jedan trofej, a posle Hulena Lopetegija i Santjaga Solarija, Francuz je treći trener na klupi madridskog kluba.

"Znamo da ne igramo kao pre, znamo da je naše samopouzdanje malo. Zidan je bio hrabar kada je prihvatio da bude trener u ovom trenutku. Sve nas dobro poznaje, zna klub i mislim da je on najbolje i najpogodnije rešenje", rekao je Karvahal, a prenosi španska "Marka".

Zidan se u Madrid vratio početkom marta, kada je Santjago Solari dobio otkaz posle eliminacije Reala iz Lige šampiona u osmini finala od Ajaksa.

Francuz je u prethodnom mandatu na mestu prvog trenera "kraljevskog kluba" proveo 28 meseci i za to vreme osvojio tri uzastopne Lige šampiona, titulu u Primeri, španski Superkup, dva UEFA Superkupa i dva Svetska klupska prvenstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво