Bajern opet na čelu Bundeslige, Hofenhajm bolji od Herte

Fudbaleri minhenskog Bajerna pobedili su Fortunu u Diseldorfu (4:1) u 29. kolu Bundeslige i tako se vratili na prvo mesto nacionalnog šampionata.

Ekipa iz Bavarske sada ima 67 bodova, što je za jedan više od Borusije iz Dortmunda koju su ubedljivo nedavno savladali.

Kingsli Koman je postigao gol na Esprit areni u 15. minutu. Deluje da je francuski mladi fudbaler pokušao da centrira, ali pošto Robert Levandovski nije uspeo da stigne do lopte, pogodak je pripisan upravo Komanu.

Isti igrač bio je precizan i u finišu prvog dela igre, a ovoga puta pas za gol dao je Kimih.
Gnabri i Gorecka su pogodili za Bajern do kraja, dok je Lukebakio postigao jedini gol za domaći sastav.

U prvoj utakmici nedeljnog programa Hofenhajm je savladao Hertu kao domaćin (2:0). Amiri i Nelson su postigli golove protiv tima u kojem, zbog povrede, nije bilo Marka Grujića.

Augzburg je u Frankfurtu bio bolji od Ajntrahta rezultatom 1:3.

Domaći tim, koji je poražen prvi put od 22. decembra u Bundesligi, poveo je golom Pasijense posle asistencije Filipa Kostića, ali su gosti, pogocima Rihtera (dva) i Gregoriča, stigli do vrednog trijumfa u borbi za opstanak.

Luka Jović i Filip Kostić su igrali čitav meč, dok je Mijat Gaćinović ušao na početku drugog dela.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи