Milošević: Važna pobeda, daje samopouzdanje pred Radnički

Trener Partizana Savo Milošević posle pobede svog tima nad Čukaričkim (3:0) u prvom kolu plej-ofa Superlige rekao je da je ovaj trijumf veoma važan i da daje dozu samopouzdnja pred susret sa Radničkim iz Niša u polufinalu Kupa Srbije.

"Jako bitna pobeda za nas. Početak jednog novog ciklusa, mini lige u kojoj igramo praktično celu sezonu. U igri je sve i bitno je da se počne kako treba i zbog završnice i zbog toga što nam Kup dolazi u sredu. Ova pobeda će nam dati određenu dozu samopouzdanja i mir u radu, koji nam je neophodan da bi pripremili ono što je za nas utakmica godine u sredu protiv Radničkog", rekao je Milošević novinarima posle meča u Humskoj.

Fudbaleri Partizana u 10 dana dva puta pobedili Čukarički.

"Mislim da smo u nekim segmentima poboljšali stvari u našoj igri, ali mislim da Čukarički nije bio na nivou od pre 10 dana. Pobeda nam je bitna sa psihološke strane, ali ni u kom slučaju ne znači da smo mi izašli iz krize. Ovo je samo jedan korak napred".

Milošević je još jednom apostrofirao značaj trijumfa na psihološkom planu.

"Znači nam što je ekipa počela psihički da se rasterećuje, ali to ne znači da treba da letimo posle jedne dobro odigrane utakmice. Ono što nedostaje je kontinuitet", rekao je Milošević i osvrnuo se na ono što njegovu ekipi očekuje do kraja sezone.

"Imamo veliki broj utakmica. Ako uđemo u finale Kupa, što verujem da hoćemo, očekuje nas još devet utakmica. Praktično, u narednih 35 dana, na svaka četiri dana ćemo imati utakmicu. Ovo je samo mali korak. Dobro je da smo lepo krenuli, ali mnogo je posla pred nama", istakao je on.

Trener crno-belih govorio je o utakmici između Crvene zvezde i Radničkog (3:0).

"Očekivao sam pobedu Zvezde i sigurno da je danas u velikoj meri odlučena liga. Ima još da se igra, ne treba ništa da se prejudicira. Veliki korak Zvezde kao tituli", rekao je Milošević.

On je objasnio u kakvom stanju će njegov tim igrati protiv niškog Radničkog.

"Nema ovde neke prednosti. I mi smo danas igrali utakmicu. Čeka nas težak zadatak u sredu. Verujem da će ova ekipa iz utakmice u utakmicu biti bolja. Bitno je da znaju da će biti teško, jer kad od početka očekuješ teške stvari spreman si da reaguješ", kaže trener crno-belih.

Meč sa Nišlijama igraće se pred navijačima, za razliku od meča sa Čukaričkim, koji je zbog kazne igran pred praznim tribinama.

"Rekao sam da bi se navijači vratili na tribine, moramo to da zaslužimo. Ne znam koliko smo zaslužili ove godine, ni koliko će se ljudi odazvati mom pozivu, ali ono što je sigurno da je ovo jedna od najbitnijih utakmica u sezoni, ako ne i najbitnija. Ako publika ne dođe sad, ne znam kad će. Ekipa će dati svoj maksimum, to možemo da obećamo", zaključio je Milošević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво