Konačno, Fulam savladao Everton

Fudbaleri Fulama savladali su Everton sa 2:0 u meču 34. kola Premijer lige. Totenhem ubedljiv protiv Hadersfilda – 4:0. Pobede Bormuta, Barnlija i Sautemptona.

Fudbaleri Fulama nadigrali su Everton na svom terenu. Meč koji za domaćina nije imao takmičarski značaj, jer se već oprostio od borbe za opstanak, ali je ipak doneo dugo očekivanu pobedu u šampionatu. Fulam je na pretposlednjem mestu sa 20 bodova, 13 manje od Brajtona koji se nalazi van zone ispadanja. Everton je ostao na 46 osvojenih bodova i trenutno je na devetoj poziciji.

Fulam je poveo u 46. minutu. Posle lepe akcije po levoj strani Babel je uleteo u kazneni prostor uputio pas ka Kerniju koji silovitim udarcem pogađa mrežu gostiju.

Drugi gol domaćin je postigao u 69. minutu. Kontranapad Fulama, Mitrović je na sredini terena poslao loptu Babelu koji je pretrčao sve uleteo u kazneni prostor i savladao golmana Evertona.

Rezultati 34. kola Premijer lige:

Totenhem - Hadersfild 4:0 (2:0) (Vanjama 24, Lukas 27, 87, 90+3)

Brajton - Bornmut 0:5 (Gosling 33, Frejzer 55, Bruks 71, Vilson 82, Stanislas 92)

Barnli - Kardif 2:0 (Vud 31, 92)

Fulam - Everton 2:0 (Kerni 46, Babel 69)

Sautempton - Vulverhempton 3:1 (Redmond 2, 30, Long 71 - Boli 28)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара