Lajpcig i Verder ne posustaju, Leverkuzen prekinuo post

Dve pobede domaćih i dve ponbede gostiju u 29. kolu Bundeslige. Lajpcig ne odustaje od potere za vodećim, Verder drži mesto koje vodi u Evropu. Leverkuzen i Menhengladbah zabeležili minimalne trijumfe u gostima.

Ekipa Lajpciga savladala je na svom terenu Volfsburg sa 2:0 i nastavila poteru za vodećim dvojcem, Bajernom i Borusijom.

Kampl i Verner bili su strelci za "bikove", koji sada imaju šest bodova manje od Bavaraca, a pet od Dortmunda na trećem mestu na tabeli Bundeslige.

Siguran trijumf zabeležio je i Verder, koji je sa 2:1 savladao ekipu Frajburga. Ekipa iz Bremena je šesta na tabeli sa 46 osvojenih bodova i predstoji im vleika borba sa Leverkuzenom za poslednje mesto koje vodi u Evropu naredne sezone.

Upravo je Bajer ostvario trijumf u Štutgartu i prekinuo niz od tri poraza. Ekipa iz Leverkuzena, kao i Volfsburg, ima bod manje od Verdera, a jedan više od Hofenhajma.

Minimaln trijumf u gostima zaveležio je i Menhengladbah, koji je golom Rafaela bio bolji od Hanovera.

Nešto kasnije sastaju se Dortmund i Majnc, dok u nedelju Bajern gostuje u Diseldorfu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи