Milojević: Radnički ima jednog od najboljih trenera u Srbiji

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević pred derbi prvog kola plej-ofa protiv Radničkog iz Niša, koji bi mogao odluči trku za titulu, izjavio je da očekuje težak, ali kvalitetan i interesantan susret.

"Mislim da je zasluženo ovde posle ovog maratonskog prvenstva od 30 utakmica. Sve ekipe koje su ušle u plej-of zaslužuju te pozicije. Pošto se dele bodovi, ovo je novo mini prvenstvo. Mislim da će biti dobrih i kvalitetnih utakmica. Utakmica sa Radničkim je sigurno derbi, to je jedna ekipa koja će se boriti sa nama za titulu, ali ne bih odbacio ni Čukarički ni Partizan. U opticaju je 21 bod do kraja, što je veliki broj. Biće interesantno do kraja", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadiinu "Rajko Mitić".

On se osvrnuo i na ekipu Radničkog i rekao da Nišlije imaju kontinuitet, igraju standardno dobro, obarali su rekorde u klupskoj istoriji.

"Takmičarska ekipa kvalitetna, zaslužuju poziciju gde jesu, a sve to začinjeno jednim od najboljih trenera Srbije Nenadom Lalatovićem, koji je svoj karakter preneo i na ekipu. Očekuje nas teška utakmica, pravi derbi. Nećemo se nešto posebno spremati. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da nam pomognu", rekao je trener crveno-belih.

Milojević je dodao i da će moći da računa na sve igrače, ali je pomenuo i zamor.

"Ima zamora, ali takav nam je posao. Moramo da budemo psihički jaki. Prvenstvo se svodi na dve nedelje, to je opterećenje, ali je fokus na utakmicu sa Radničkim", rekao je on i dodao da ne deli utakmice na male i velike.

"Mi smo profesionalci, ne delimo utakmice na male i velike. Ali šta će vam motiv kada igrate protiv druge najbolje ekipe", zaključio je Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Radničkog igra se u subotu u 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво