Jovića gledalo "pola" Evrope, Real najbliži transferu

Skauti Real Madrida, Barselone, Mančester sitija i Bajerna uživo u Lisabonu pratili su igru srpskog fudbalera Luke Jovića. Jović je postigao gol u porazu Ajntrahta iz Franfurta od Benfike 4:2 u četvrtfinalu Lige Evrope.

Oni su videli egzekuciju reprezentativca Srbije u 40. minutu protiv bivšeg kluba, na asistenciju Anta Rebića, što mu je bio 24 gol ove sezone.

Španski mediji prenose da je transferu najbliži Real Madrid za čak 70 miliona evra i da se samo čeka da se sa poslom složi trener Zinedin Zidan.

Međutim, posao želi da pokvari Mančester siti i glavni direktor Čiki Begiristajn koji je lično gledao Jovića u Lisabonu.

Jović je u Ajntrahtu na pozajmici upravo iz Benfike, s tim da će Nemci iskoristiti opciju i za samo šest miliona evra otkupiti ugovor, a onda i napraviti veliki transfer.

 

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво