Saigrači spremni za odlazak Godina

Fudbaler madridskog Atletika Filipe Luis rekao je da veruje da će njegov saigrač Dijego Godin na leto napustiti klub.

Urugvajskom defanzivcu ugovor sa "jorgandžijama" ističe na leto, a spekuliše se da će karijeru da nastavi u milanskom Interu.

"Odlaskom igrača poput Godina i Lukasa Ernandeza (prešao u Bajern iz Minhena za 80 miliona evra) naša svlačionica će mnogo da izgubi", rekao je Luis, a prenose španski mediji.

Žal za potencijalnim odlaskom Godina izrazio je i drugi defanzivac Atletika, Hose Marija Himenez.

"Ako nas Godin napusti, svima će nam nedostajati. Bilo kako bilo, sve ono što je uradio za Atletiko uvek će se pamtiti i navijači će mu biti zahvalni", rekao Himenez.

Godin trenutno igra svoju devetu sezonu u madridskom klubu, u koji je 2010. godine došao iz Viljareala.

U tom periodu osvojio je jednu titulu u Primeri, trofej u Kupu Kralja, dve titule u Ligi Evrope, kao i tri pehara u Uefinom Superkupu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво