Tošić: Ilić i u 42. značajan za Partizan, godine su samo broj

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da je njegova ekipa u meč sa Čukaričkim (3:2) u 29. kolu Superlige ušla sa više želje nego u prethodnim utakmicama i da je zbog toga i pobedila.

Crno-beli su na svom stadionu prekinuli seriju od četiri poraza zaredom u prvenstvu, a najzaslužniji za trijumf Partizana bio je Tošić sa dva gola, u 73. i 78. minutu.

"Mislim da smo ušli sa više koncentracije i želje nego u prethodnim mečevima i brzo postigli prvi gol. Potom je usledio njihov gol, koji nas je malo iznenadio i do poluvremena kao da smo bili u šoku i nismo mogli da se trgnemo. Pozitivno je to što smo od početka drugog poluvremena, čak i posle njihovog drugog gola, bili mirni i igrali fudbal kakav treba da igramo i verovali u pobedu. Zato smo i na kraju nagrađeni", rekao je Tošić za klupski sajt.

Krilni napadač Partizana objasnio je i kako je dva puta uspeo da zatrese mrežu golmana Nemanje Belića.

"Prvi gol je došao posle lepog udarca. Istina da je lopta zakačila igrača u zidu, ali svakako sam je video u mreži, jer je imala dobru putanju. Za drugi gol sam ispratio lepu akciju Saše Ilića i Đorđa Ivanovića u Sašinom stilu, koji je dao bezbroj ovakvih golova i zatresao mrežu", rekao je on.

Tošić je istakao da je srećan što je uspeo da se upiše u strelce i da mu je to zaista trebalo u ovom trenutku.

"Imao sam nesrećan period iza sebe, povredu, pa ne baš sjajne partije i kontinuitet, ali se nadam će i ekipi i meni krenuti posle ove pobede", rekao je Tošić, koji se osvrnuo i na igru starijih igrača.

"Saša je fenomenalan, neverovatno da u 42. godini pruža toliko i znači za ekipu, to je stvarno nešto dragoceno. U poslednje vreme stariji igrači nisu dobijali toliko šansi da igraju, ali smo pokazali da i mi i te kako imamo još mnogo toga da pokažemo i da su godine, kao što se kaže, samo broj", zaključio je Tošić.

Partizan regularni deo sezone završava u nedelju, kada u Novom Sadu igra protiv Vojvodine od 17 sati.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи