Milojević: Poštujemo Bačku, ali znaju se naše ambicije

Trener fudbalera Crvene zvezde izjavio je da veoma poštuje ekipu Bačke, ali da njegov tim u meč 29. kola Superlige ulazi sa poznatim ambicijama. Susret je na programu u sredu od 17.00 časova.

"Rival je dobar tim, sa jasnim ambicijama, a sa druge strane gostovanje Zvezde je uvek praznik i dodatni motiv. Iskustvo iz prethodne sezone nam govori da neće biti lako u Bačkoj Palanci. Protivnik je kvalitetna i disciplinovana ekipa, posebno dobra na domaćem terenu. Pristupamo ovoj utakmici kao i svakoj prethodnoj, sa poštovanjem rivala, ali i uz najviše ambicije", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Zvezdin trener izrazio je zadovoljstvo što će konačno imati na raspolganju sve igrače.

"Gobeljić se oporavio od povrede i ponovo je u punom trenažnom procesu, ali nećemo žuriti. Videćemo posle treninga za kojih 18 igrača ćemo se opredeliti. U konkurenciji su i Stojković i Ivanić, koji su odigrali dva duela za reprezentaciju Crne Gore".

Milojević je prokomentarisao i stanje na tabeli uoči podele bodova.

"Poredak je takav kakav je. Radnički i mi smo u trci za titulu, ali ne želim da umanjim ni šanse Čukaričkog, Partizana i Mladosti. Prvenstvo je nepredvidivo, dele se bodovi, a da je neko pokušao da pogodi poredak na početku sezone, ne verujem da bi pogodio. Pobeda u ovoj fazi vredi praktično bod i po, a tokom plej-ofa je u opticaju još 21 bod. Dobro je što postoje plej-of i plej-aut, ali pitanje o podeli bodova donosi diskusiju. Definitivno je prvoplasirani jedini tim koji ne profitira u ovoj situaciji", poručio je Milojević.

Utakmica između Bačke i Crvene zvezde igra se u sredu od 17 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво