Partizan potvrdio: Milošević novi trener

Nekadašnji golgeter Partizana i reprezentativac Savo Milošević novi je trener crno-belih, saopšteno je iz Humske.

Milošević je postigao dogovor sa predsednikom Miloradom Vučelićem i postao je naslednik Zorana Mirkovića, koji je nedavno posle poraza od Voždovca podneo ostavku.

Milošević je raskinuo ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije, gde je bio na funkciji potpredsednika.

Promocija novog trenera Partizana je zakazana za četvrtak u 11 sati u Humskoj.

Savo Milošević ima 45 godina, tokom igračke karijere nastupao je za Partizan, Aston Vilu, Saragosu, Parmu, Espanjol, Seltu, Osasunu i Rubin.

Što se tiče trenerskog angažmana, Milošević je bio pomoćnik reprezentacije Crne Gore u periodu od 2011. do 2012. godine, a nedavno je stekao trenersku pro licencu.

Partizan se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Superlige Srbije sa 51 bodom, 17 manje od drugoplasiranog Radničkog, a 24 od lidera Crvene zvezde.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво