Palota: Izgradnja novog Rominog stadiona počinje ove godine

Predsednik italijanske Rome Džejms Palota potvrdio je da klub ove godine planira da počne sa radovima na izgradnji novog stadiona.

"Želimo da počnemo sa radovima ove godine i da navijačima Rome damo stadion kakav zaslužuju", rekao je Palota, prenose italijanski mediji.

Za izgradnju "Stadiona dela Roma" dobijena je dozvola, ali je prošle nedelje projekat zaustavljen zbog istrage o mogućoj korupciji.

Spekulisalo se i da je predloženo novo mesto za izgradnju, ali je Palota izjavio da se ništa nije promenilo i da će novi stadion Rome bice izgrađen u naselju Tor di Vale, koje je poznato po hipodromu.

"Vučica" trenutno Olimpijski stadion zove svojim domom, a za novi stadion planirano je da ima kapacitet od 52.500 mesta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво