Tadić: Jako težak meč

Strelac gola za fudbalsku reprezentaciju Srbije Dušan Tadić istakao da je meč sa Portugalijom bio jako težak ali su naši fudbaleri uspeli da održe dobar nivo igre. Fudbaleri Srbije remijem su počeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo naredne godine, pošto su kao gosti igrali nerešeno 1:1 sa Portugalijom.

U izjavama posle meča napadač reprezentacije Srbije je istakao da dobra igra u poslednjim utakmicana daje osnova za dobra očekivanja u nastavku kvalifikacija.

Upitan da promentariše suđenje na meču Tadić je istakao da je sudija odlično obavio svoj posao. Istakao je da nije povrećen posle oštrog starta koji je pretrpeo i da se tim već koncentriše na naredni meč kvalifikacija.

"Moja povreda nije tako strašna kao što sam u prvi mah mislio. Sledi Ukrajina, mi idemo u svaki meč da pobedimo pa ćemo pokušati i u Kijevu. U nekim situacijama je trebalo da budemo samo malo mirniji i verovatno bismo i pobedili, ali to je jednostavno tako i moramo da budemo pozitivni i idemo napred.", rekao je Tadić.

Naredni meč fudbaleri Srbije igra u junu u Ukrajini.

broj komentara 0 pošalji komentar