Fejsa: Nikad nisam odbio da igram za Srbiju

Srpski fudbalski reprezentativac Ljubomir Fejsa demantovao je pisanje portugalskih medija da nije želeo da igra za državni tim jer želi da se posveti obavezama u dresu Benfike. Fejsa, koji je u poslednje tri godine zbog raznih povreda odigrao samo jednu utakmicu za reprezentaciju, bio je na spisku selektora Mladena Krstajića za duel protiv Portugalije, ali je otpao zbog nove povrede.

Ljubomir Fejsa je sinoć došao da poseti saigrače na treningu u Lisabonu, a potom napisao poruku na Instagramu, uz fotografiju kako se srdačno pozdravlja sa Krstajićem.

"Večeras sam pružio podršku saigračima i svima u stručnom štabu. Sutra će biti pomalo emotivna utakmica za mene, jer se ovde zaista osećam kao kod kuće. Mnogo sam želeo da zaigram na najlepšem stadionu, ali povreda je bila jača. Svim srcem sam uz vas braćo i samo da se razumemo - nisam nikada odbio da igram za reprezentaciju", poručio je bivši fudbaler Partizana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво