Džonson pušten iz zatvora posle afere sa maloletnicom

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Adam Džonson pušten je iz zatvora u Donkasteru nakon što je odslužio polovinu kazne zbog seks afere sa maloletnicom, prenose britanski mediji. Bivši krilni fudbaler Mančester Sitija i Sanderlenda iza rešetaka proveo je tri godine i to je duplo manje u odnosu na šest godina koliku je kaznu dobio.

Zbog veze sa 15-godišnjom devojčicom završio je u zatvoru u martu 2016. u trenutku dok je igrao za Sanderlend.

Ostaje veliko pitanje da li će nastaviti fudbalsku karijeru 31-godišnji Džonson jer su mnogi klubovi sa Ostrva odbacili mogućnost da potpišu ugovor sa njim baš zbog afere.

Džonson je tokom karijere nastupao još za Midlzbro, Lids i Votford, dok za reprezentaciju Engleske ima 12 utakmica i dva gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво