Krstajić: Bilo je dobrih stvari, ali i onih koje treba da popravimo

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je u izjavi za RTS posle remija sa selekcijom Nemačke (1:1) u prijateljskoj utakmici istakao da je naš tim pokazao veliki kvalitet, ali i da ima stvari koje treba popraviti u narednom periodu. Strelac Luka Jović, golman Marko Dmitrović i Nemanja Maksimović istakli su da je tim pokazao da se može nositi i sa vrhunskim protivnicima.

Mladen Krstajić je istakao da smo igrali bez sedam-osam zaista važnih igrača, ali je reprezentacija delovala kao uigran tim iako nisu imali mnogo vremena za pripreme i čestitao je ekipi na pokazanoj borbenosti.

Selektor je istakao da i dalje postoji pritisak pred utakmicu sa Portugalijom, ali se sada može opuštenije raditi na pripremi tog meča.

Posle mnogo uspeha u klupskom fudbalu, Luka Jović se upisao u strelce i kao reprezentativac. Nakon utakmice je istakao da su nam za bolju igru i rezultat bili potrebni i iskusniji igrači, ali su i reprezentativci na terenu pokazali da Krstajić na njih može računati i u narednim mečevima. 

Golman reprezentacije Marko Dmitrović naglasio je da je tim pokazao da se može nositi i sa vrhunskim protivnicima.

Nemanja Maksimović je istakao da je prvo poluvreme primer kako treba organizovati igru i očekuje da će tim dati maksimum u predstojećoj utakmici sa Portugalijom.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak igra protiv Portugalije u Lisabonu na startu kvalifikacija za EP 2020.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи