Henes najavio najveći projekat u istoriji Bajerna, za pojačanja 200 miliona evra

Minhenski gigant Bajern spremio je najmanje 200 miliona evra za transfere u letnjem prelaznom roku, potvrdio je predsednik kluba Uli Henes. Fudbal se promenio jer sada se vrti više novca, rekao je Henes.

Bajern je, za razliku od ranijih godina, odlučio da uloži veliki novac u rekontrukciju i podmlađivanje tima, koji napuštaju veterani Frank Riberi i Arjen Roben, uz otkup ugovora Džejmsa Rodrigeza od Real Madrida, najavio je Henes.

"Ispred nas je daleko najveći investicioni projekat u istoriji Bajerna. Fudbal se promenio, sada se vrti više novca, ali trofeje donose igrača sa karakterom i harizmom", rekao je Henes, a prenosi Bild.

Sasvim je izvesno da će Bajern srušiti rekordan transfer Korentina Tolisoa od 42 miliona evra i to ubedljivo, jer se očekuje dolazak Lukasa Ernandeza iz Atletiko Madrida za 80 miliona, a već su završeni poslovi sa njegovim zemljakom iz Francuske Benjaminom Pavarom iz Štutgarta za 35 miliona, kao i sa talentovanim napadačem Jan-Fetom Arpom iz Hamburga za 2,5 miliona.

Sledeći na redu za potpis je krilni napadač Lila Nikolas Pepe, za koga će Bajern takođe izdvojiti 80 miliona, a onda i Kalum Hadson-Odoi koga bi mogao da plati Čelsiju još 35 miliona.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво