Barselona izabrala Jovića ispred Grizmana

Srpski golgeter i član Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović primarna je meta Barselone za transfer na leto, ispred napadača madridskog Atletika Antoana Grizmana, piše katalonski "Sport".

Kako se navodi, Jović je dugoročna zamena za 32-godišnjeg Luisa Suareza, ali i dvostruko jeftiniji od Grizmana, kojeg velikan sa "Nou kampa" može da dovede za 120 miliona.

Španski mediji navode i da Joviću ne bi smetalo da naredne sezone bude podrška Suarezu, odnosno rezerva, a da od 2020. godine preuzme ulogu prvog centarfora.

Predstavnici Barselone su Jovića gledali ukupno 16 puta i posle meča u Milanu, kada je golom srušio Inter (1:0) u Ligi Evrope, prelomili da intenzivnije pregovaraju sa Ajntrahtom.

Pre velikog transfera na leto, veruje se od najmanje 60 miliona, neophodno je da nemački klub aktivira otkupnu klauzulu posle dvogodišnje pozajmice iz Benfike.

Za srpskog reprezentativca interesovanje su pokazali i Mančester siti, Bajern, Real Madrid...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво