Kasiljas: U Portu sam do 40. godine i završavam karijeru

Legendarni španski golman Iker Kasiljas izjavio je da želi da brani za Porto sve do svoje 40. godine i da želi da u portugalskom klubu završi karijeru.

"Otkad sam stigao u Porto, predsednik Pinto da Košta se korektno ponašao prema meni. Ove nedelje ću da produžim ugovor prema kojem u klubu ostajem do svoje 40. godine. Sada imam 37, što znači da ću verovatno da završim karijeru u Portu", rekao je Kasiljas, a prenosi I-Es-Pi-En.

Kasiljas je za Real odigrao više od 700 utakmica u svim takmičenjima od 1999. do 2015. godine, kada je prešao u portugalski klub sa kojim je prošle sezone uzeo titulu.

Sa "kraljevskim klubom" osvojio pet titula u Primeri i tri pehara Lige šampiona, kao i dva naslova svetskog klupskog prvaka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво