Krstajić: Jović je spreman za Barsu, podseća na Suareza

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je da je fudbaler Ajntrahta Luka Jović klasičan napadač i da je sličan Luisu Suarezu, te da može da ga zamisli da igra u Barseloni.

Jović je ove sezone skrenuo je pažnju nekoliko velikih evropskih klubova, a kao najzaniteresovanija za srpskog reprezentativca navodi se Barselona.

O njegovoj igri govorio je selektor Krstajić, koji smatra da Jović uskoro može da zaigra na "Kamp Nou".

"Ono što mogu da kažem je da, naravno. Želim mu najveći i najbolji mogući uspeh. Jasno je da on ima ogroman potencijal, može da postigne velike stvari. Mogao bi da ga uporedim sa Luisom Suarezom. On je klasičan napadač, ima odličan rad sa loptom i odlično razume igru", rekao je Krstajić, a prenosi T-Online.

Krstajić je dodao i da Jović može da iskoristi i najmanju grešku protivnika.

"Jović je hrabar i opasan u svakom trenutku, jer uvek vreba svoju šsnsu. Može da iskoristi i najmanju grešku protivnika. Nekada izgleda bezvoljno, ali on tako vara svoje čuvare i to ga čini još opasnijim".

Reprezentacija Srbije u sredu igra prijateljsku utakmicu protiv Nemačke u Volfsburgu, a u ponedeljak protiv Portugalije u Lisabonu počinje kvalifikacije za EURO 2020.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи