Nemačka i bez Drakslera na Srbiju i Holandiju

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joakim Lev saopštio je spisak igrača za prijateljski meč protiv Srbije i start kvalifikacija za EURO 2020 protiv Holandije. Nemačka će dočekati Srbiju 20. marta u Volfsburgu, dok je duel sa Holanđanima četiri dana kasnije u Amsterdamu.

Kao što je i najavio na spisku nema dosadasnjih standardnih reprezentativaca Tomasa Milera, Matsa Humelsa i Žeroma Boatenga iz Bajerna, a iznenađenje je i izostanak Julijana Drakslera iz PSŽ-a.

Na spisku su:

Golmani: Manuel Nojer (Bajern), Mark-Andre ter Štegen (Barselona), Kevin Trap (Ajntraht).

Odbrana: Matijas Ginter (Borusija Menhengladbah), Marsel Halštenberg (Lajpcig), Tilo Kerer (PSŽ), Lukas Klosterman (Lajpcig), Antonio Ridiger (Čelsi), Niko Šulc (Hofenhajm), Niklas Štark (Herta), Niklas Zule (Bajern), Džonatan Tah (Bajer Leverkuzen).

Vezni red i napad: Julian Brandt (Bajer Leverkuzen), Maksimilijan Egeštajn (Verder), Serž Gnabri (Bajern), Leon Gorecka (Bajern), Ilkaj Gundogan (Mančester Siti), Kai Haverc (Bajer Leverkuzen), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real Madrid), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Liroj Sane (Mančester Siti), Timo Verner (Lajpcig).

Nemačka će dočekati Srbiju 20. marta u Volfsburgu, dok je duel sa Holanđanima četiri dana kasnije u Amsterdamu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво