Zidan se odriče Bejla, Totenhem i Junajted čekaju

Real Madrid, na insistiranje trenera Zinedina Zidana, prodaće velškog fudbalera Gereta Bejla na leto, piše As. Selektor Velsa Rajan Gigs smatra da napadač Real Madrida Geret Bejl treba da se suoči sa kritikama koje dobija i izađe još jači i bolji.

Bejl je najplaćeniji igrač u timu sa platom od skoro 20 miliona evra, nije ni standardan, a to se sigurno neće promeniti ni povratkom Zidana.

Upravo je često imao nesuglasica sa legendarnim Francuzom, čak je i zbog toga hteo da se vrati na Ostrvo, ali se sve stišalo letos kada je Zidan otišao.

Zidan već ima ideju da dovede Edena Azara iz Čelsija, ali i jednu od dve zvezde Pari Sen Žermena Nejmara ili Kilijana Mbapea, pa je Bejl svakako višak.

Na listi želja Zidana je i vezista Kristijan Eriksen iz Totenhema, bivši klub Bejla koji bi mogao da ga ponovo angažuje u konkurenciji još Mančester junajteda.

Bejl je u Real Madrid stigao leta 2013. godine za tadašnji rekord od 100 miliona evra.

Gigs poručio Bejlu: U velikom klubu kritike su normalne

Selektor Velsa Rajan Gigs smatra da napadač Real Madrida Geret Bejl treba da se suoči sa kritikama koje dobija i izađe još jači i bolji.

"Igrao sam za Mančester junajted, a kada igrate u velikom klubu morate da budete otvoreni za kritiku. Morate da se nosite sa tim, da prihvatite kao najnormalniju stvar i da iz toga izvuče najbolje", rekao je Gigs, a prenosi I-Es-Pi-En.

Gigs je istakao i da je Bejl veliki igrač.

"Osvojio je četiri Lige šampiona, on je fantastičan igrač. On je veliki fudbaler za Real i veliki fudbaler za Vels. Gde god se pojavi, on deluje stimulativno i na stručni štab i na igrače. On je iskusan fudbaler, a pre svega kvalitetan čovek", rekao je Gigs.

Velšanin ima slabu sezonu, nije standardan u timu, a za "kraljevski klub" u La Ligi odigrao je 21 utakmicu i postigao sedam golova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво