"Megdan" Bajerna i Liveprula, Barsa protiv Liona

Fudbaleri minhenskog Bajerna od 21.00 čas na "Alianz areni" dočekuju ekipu Liveprula u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a. U drugom meču Barselona dočekuje Lion.

Bajern je nakon žreba glasio za autsajdera u dvomeču sa Liverpulom, ali dosta toga se od tog trenutka promenilo. Bavarci su znatno podigli formu, rešili interne probleme, vratili se na prvo mesto u domaćem prvenstvu i možda i najbitnije "preživeli" Enfild.

U Liveprulu nije bilo postignutih golova, a engleski predstavnik se suočio sa drugačijom sudbinom od Bajerna. "Crveni" su izgubili veliku bodovnu prednost u domaćem prvenstvu i sada su drugoplasirana ekipa. 

Izabranici Jirgena Klopa će prolaz u četvrtfinale morati da traže na gostujućem terenu u Nemačkoj.

Meč na "Alianc areni" počinje u 21.00 čas, možete ga u direktnom prenosu gledati na Prvom programu RTS-a, a tok i snimke golova pogledajte na našem portalu.

U drugom meču Barselona dočekuje Lion na "Nou Kampu".

Susret u kojem takođe nije bilo golova u prvom meču. Barselona važi za apsolutnog favorita, što zbog individualnog kvaliteta igrača, što zbog dobre forme i domaćeg terena.

Ipak, gosti iz Liona pokazali su do sada u toku sezone da umeju da iznenade favorite, pa će se zanimljiv meč gledati na "Nou Kampu".

Meč Barselona - Lion počinje tkaođe počinje u 21.00 čas, a tok tog meča pratite na našem portalu. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи