Ronaldo: Zbog ovoga sam i doveden u Juventus

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, nakon što je sa tri gola poveo Juventus ka pobedi nad madridskim Atletikom (3:0) i plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona, poručio je da je sve što je uradio i sve što se dogodilo upravo razlog zašto je došao u Torino.

Petostruki najbolji fudbaler sveta i u Torinu je pokazao zašto mu je Liga šampiona omiljeno takmičenje (rekorder sa 124 gola), ali i da mu prijaju dueli sa Atletikom, protiv koga je postigao 25 golova u karijeri.

"Bila je ovo posebna noć za nas. Ništa još nismo osvojili i moramo da nastavimo u ovom ritmu, ne vidim zašto ne bismo. Zato me je Juventus doveo, trudio sam se da obavim posao", rekao je Ronaldo za italijanski Skaj.

"Teško je igrati protiv Atletika, ali smo pokazali da smo veliki tim. Idemo korak po korak. Ovo je bilo magično", zaključio je Portugalac.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво