Bajern prvi posle pola godine, rekord Levandovskog

Bajern iz Minhena ponovo je lider Bundeslige, prvi put nakon 28. septembra prošle godine (peto kolo tekuće sezone). Ekipa Nika Kovača savladala je Volfsburg sa više nego ubedljivih 6:0, što je 12. trijumf u prethodnih 13 duela bavarskog sastava.

Borusija iz Dortmunda, istina, jeste pobedila ekipu Štutgarta (3:1), ali je gol razlika sada na strani velikog rivala iz Minhena.

Bajern nikada u Bundesligi nije poražen od Volfsburga na svom terenu, a jasno je bilo da će ta niska nepobedivosti imati svoj nastavak kada su u prvom delu pogodili Gnabri i Levandovski, koji je u subotu ujedno postao i najefikasniji stranac u istoriji elitne fudbalske nemačke lige (Poljak je preskočio Peruanca Pizara na večitoj listi).

Bruno Labadija, trener Volfsburga, sada je zabeležio i 15. poraz kao trener od Bajerna iz Minhena, ekipa u kojoj je jedno vreme nastupao kao fudbaler.

U ostalim mečevima subotnjeg programa Red Bul Lajpcig i Augzburg su odigrali meč bez golova, dok je Frajburg savladoa Hertu (2:1).

Od 18.30 na terenu će biti fudbaleri Majnca i Borusije Menhengladbah.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи