Popović: Vežbam penale i baš sam u dobroj seriji odbrana

Drugi golman Crvene zvezde Zoran Popović rekao je danas da su penali lutrija, ali da mu prijaju pohvale jer je baš u dobroj seriji odbrana.

Popović je u prošlom kolu Superlige odbranio penal protiv Mladosti iz Lučana, a u tom meču Zvezda je izjednačila rekord sa 51 utakmicom bez poraza.

"Penali su lutrija, nekada se obrani a nekad ne. Ja sam sada u dobroj seriji, kao i prethodnih godina kada sam branio za Voždovac. Nadam se da će tako i da ostane i da ću bar svaki drugi da obranim, ako ne svaki", rekao je Popović tokom druženja sa navijačima u Knez Mihajlovoj.

Golman crveno-belih istako je i da njegov tima ima odlične cuvare mreže.

"Mislim da su ljudi iz Crvene zvezde napravili dobar posao, nas je četvorica i svi smo odlični golmani i klub u svakom trenutku može da se osloni na nas", rekao je Popović i objasnio kako vežba odbranu jedanesteraca.

"Vežbam penale dosta, ostajem posle treninga, imamo neko takmičenje. Dosta je lakse kada ti penale šutira neko kao što je Boaći ili Ben, kada dođe utakmica onda to sve bude drugačije, jer su oni odlični izvođaci penala", zaključio je Popović.

On je bio jedan od igrača Zvezdem uz Milana Pavkova, Dušana Jovančića i Veljka Simića koji su se družili sa navijačima u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Čim su se pojavili, odmah je sva pažnja bila usmerena na njih, i onih koji su planski došli, kao i slučajnih prolaznika, pa i turista iz inostranstva.

Zvezdini asovi častili su navijače tortom i pozvali ih na proslavu 74. rođendana na utakmici protiv Zemuna, a ujedno damama podelili ruže i čestitali 8. mart.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво