Čelsi ubedljiv protiv Kijevljana, Napoli bolji od Salcburga

Fudbaleri Čelsija savladali su u Londonu ekipu Dinama (3:0). Strelci za tim Mauricija Sarija bili su Pedro, Vilijan i Hadson-Odoi.

Čelsi je odigrao meč dostojan ekipa koja pretenduje da osvoji Ligu Evrope ove sezone, te je mahom od početka do kraja bio dominantan na Stamford Bridžu.

Trener „plavaca" je na teren izveo sastav koji bi mnogi nazvali „prvom postavom", što nije uvek slučaj kada ekipe iz Premijer lige igraju u Ligi Evrope, ali je i ova odluka indikativna kada su u pitanju ambicije Čelsija (a tu je i, naravno, verovatno rešeno pitanje kazne za golmana Kepu, koji je ponovo bio na golu).

Čelsi je stvorio veliki broj prilika na meču, od kojih je tri iskoristio. Strelci za domaći tim u najubedljivijem porazu Dinama iz Kijeva još od avgusta 2017. godine bili su Pedro, Vilijan i miljenik publike Hadson-Odoi.

U preostala dva meča odigrana u kasnijem terminu ovog četvrtka ekipa Napolija je na svom San Paolo stadionu sa 3:0 savladala Salsburg (što se, verovatno, može smatrati iznenađenjem, makar u smislu razlike u golovima), dok je Valensija bila bolja od Krasnodara (2:1).

Ovako se kretao meč u Londonu:

22.51 - Kraj utakmica, rezultati: Čelsi - Dinamo Kijev 3:0, Napoli - Salcburg 3:0, Valensija - Krasnodar 2:1.

22.47 - GOOL! Čelsi vodi sa 3:0. Pedro je dijagonalop pronašao Loftus-Čika, ovaj je prosledio loptu do Hadson-Odoija koji pronalazi put lote do mreže. Igrao se 90. minut.

22.39 - Još jedna sjajna prilika za Čelsi. Pedro je ovog puta asistirao Loftus-Čiku, koji je našao sam ispred golmana, ali nije uspeo da ga savlada.

22.22 - GOOL! Čelsi vodi sa 2:0 protiv Dinama iz Kijeva. Strelac je Vilijan u 65. minutu. Vilijan je sjajno izveo slobodan udarac sa oko 25 metara i savladao nemoćnog Bojka.

22.20 - GOOL! Krasnodar smanjio vođstvo Valensije na 2:1. Strelac je Kleson u 63. minutu.

22.14 - GOOL! Napoli vodi protiv Salcburga sa 3:0. Strelac je Ongene (autogol) u 58. minutu.

22.02 - Počelo je drugo poluvreme.

21.47 - Poluvreme, rezultati: Čelsi - Dinamo Kijev 1:0, Napoli - Salcburg 2:0, Valensija - Krasnodar 2:0. 

21.35 - Velika šansa za Čelsi. David Luiz je pronašao Pedra u kaznenom prostoru, ovaj je bio sam ispred golmana, šutirao je, ali je Bojko fantastičnom itervencijom uspeo da sačuva gol.

21.24 - GOOL! Valensija vodi sa 2:0 protiv Krasnodara. Strelac je, ponovo, Rodrigo, minut 24. 

21.21 - Samo tri minuta kasnije Pedro se izborio za još jednu šansu, uputio je šut po zemlji sa oko pet metara po sredini gola, ali je Bojko odlično intervenisao.

21.19 - GOOL! Napoli vodi sa 2:0 protiv Salcburga. Strelac je Ruiz u 18. minutu.

21.18 - GOOL! Čelsi vodi sa 1:0 protiv Dinama iz Kijeva. Sjajna akcija domaćih, Pedro je uleteo u kazneni prostor po levoj strani dodao do Žirua, koji mu vraća loptu, čime je bila izigrana odbrana gostiju i Petro matira golmana gostiju. Igrao se 18. minut.

21.12 - GOOL! Valensija povela protiv Krasnodara sa 1:0. Strelac je Rodrigo u 12. minutu.

21.10 - GOOL! Napoli vodi protiv Salcburga - 1:0. Strelac je Milik u 10. minutu. 

21.00 - Počeli mečevi: Čelsi - Dinamo Kijev, Napoli - Salcburg i Valensija - Krasnodar.

20.38 Ekipa kijevskog Dinama na ovom meču:

20.35 – Izlazak igrača domaćeg tima na zagrevanje...

20.25Sastav Čelsija:

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи