Nejmar hteo da se obračuna sa sudijama, obezbeđenje ga zadržalo

Fudbalera PSŽ-a Nejmara zadržalo je obezbeđenje kako ne bi ušao u prostorije u kojima se nalaze sudije, posle eliminacije pariskog tima od Mančester junajteda u Ligi šampiona. Brazilski napadač je bio revoltiran suđenjem i, posebno naravno, načinom na koji je francuski šampion eliminisan.

Nejmar zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima u ovom meču, ali je sa tribina posmatrao duel. Nalazio se pored terena u završnoj fazi utakmice, iščekujući završetak i prolazak svog tima. Njegova reakcija po primljenom golu Pari Sen Žermena, kome je prethodilo većanje VAR-a, veoma brzo se poput mima raširila internetom.

Francuski mediji navode da je Brazilac bio toliko besan da je pokušao da se po okončanju meča domogne slovenačkog sudije Skomine, dok su njegovi saigrači i zvaničnici kluba pokušavali da se pomire sa eliminacijom iz elitnog takmičenja.

Skomina je, da podsetimo, dosudio igranje rukom u kaznenom prostoru, što je, valjda kao i ogromna većina sličnih odluka (igranje rukom u fudbalu jedno je od najkomplikovanijih pravila ovog sporta), proizvelo brojne i veoma žustre polemike.

Isti izveštaji francuskih medija tvrde da se prilikom izlaska sa stadiona predsednik kluba Naser Al Kelaifi iznio zbog gneva Nejmara.

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel branio je Nejmara, iako je sam u veoma pomirljivom tonu govorio o spornoj odluci, prihvatajući da je ona doneta u veoma kompleksnim okolnostima.

"Ponekad posle velike borbe koristite teške reči i reagujete emotivno. Nejmar je hteo da se vrati u četvrtfinalu i grizao je nokte u svakoj utakmici koju smo igrali. Tako da ne bih preterano interpretirao upotrebu njegovih reči. Sve je to bilo u žarz", zaključio je Tuhel.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво