Junajted u nemogućoj misiji u Parizu, Kolarov u Portu

Fudbaleri Pari Sen Žermena dočekuju Mančester Junajted sa velikom prednošću od 2:0. Revanš meč na "Parku prinčeva" pratite u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a od 21.00 čas. Porto će u drugom meču pokušati da nadoknadi 1:2 iz Rima protiv Rome na "Dragau".

Pred Junajtedom je praktično nemoguća misija nakon poraza na Old Trafordu, jedinom od dolaska menadžera Olea Gunara Solskjera.

"Crvenim đavolima" je potreban veliki preokret u Parizu i to praktično bez pola tima zbog povreda, na čijoj listi je i srpski reprezentativac Nemanja Matić, ali i bez suspendovanog Pola Pogbe.

Na drugoj strani trener Tomas Tuhel ne računa na prvu zvezdu Nejmara, takođe zbog povrede, dok je iz istog razloga neizvestan Edinson Kavani, ali i bez njih su Parižani veliki favoriti za prolaz među osam najboljih.

Meč se igra na "Parku prinčeva" u Parizu sa početkom u 21.00 čas, direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, dok tok meča i snimke golova možete pogledati na našem portalu. 

Dva gola Nikole Zaniola bila su dovoljna Romi za trijumf na Olimpiku protiv Porta, ali ne i za sigurnost jer su se Portugalci izvukli u finišu preko Adrijana Lopeza.

Upravo taj pogodak daje Portu veliku nadu da može da nadoknadi zaostatak, ali i činjenica da je slavio na sva tri prethodna duela u elitnom takmičenju na svom terenu ove sezone, istina, protiv slabijih rivala od Rome, Galatasaraja (1:0), Lokomotive iz Moskve (4:1) i Šalkea (4:1).

I Porto i Roma, u čijoj startnoj postavi se očekuje kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, napravili su su loše uvertire porazima od ljutih rivala Benfike (2:1), odnosno Lacija (3:0), pa bi prolazom u četvrtfinale jedan tim zacelio rane.

Porto dočekuje Romu na stadionu "Dragao" od 21.00 čas, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво