Lalatović: Dolazimo u Humsku da igramo fudbal i pobedimo

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je danas da se veoma raduje derbiju priotiv Partizana i poručio da njegova ekipa dolazi u Humsku da igra fudbal i pobedi.

"Pred nama je derbi protiv ekipe koju veoma cenimo i nadam se lepom i kvalitetnom meču u pravoj fudbalskoj atmosferi. Ne dopadaju mi se neke izjave na njihovoj televiziji gde se konstantno podgreva atmosfera i pravi nepotrebna tenzija uoči ovog susreta."

"Mi tamo ne idemo da se bijemo, već da igramo fudbal. Mi smo drugi na tabeli, zasluženo smo na terenu zaradili ovih 59 bodova, hoćemo da se borimo za trofeje, a tamo neko nas omalovažava, naziva drugim timom Crvene zvezde i Obilićem", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, Nišlije žele da u sredu budu Obilići, jer je biti Obilić za njega nešto dobro, pošto to znači da žele da igraju fudbal, ponašaju se viteški i da nisu slučajno drugi na tabeli.

"Veoma respektujem Partizan i trenera Zorana Mirkovića, koji je moj veliki prijatelj i smatram da su ozbiljna ekipa. Ali, moram da kažem da se mi njih uopšte ne plašimo, puni smo samopouzdanja i verujemo u novi pozitivan rezultat. Raduje me što su dali besplatan ulaz, jer će biti mnogo lepo ako budemo igrali pred punim stadionom i to će biti motiv više za moje igrače."

"Nemamo nikakakav pritisak, bežimo im osam bodova, znamo njihove vrline i mane, spremni smo da se pokažemo u najboljem svetlu i da se u Niš vratimo neporaženi, uz napomenu da mi tamo ne idemo da ne izgubimo, već pobedimo", poručio je Lalatović.

Utakmica 25. kola Superlige između Partizana i Radničkog igra se u sredu od 18 sati.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи