Mirković: Očekujem agresivnu Zvezdu, odlučuju sitnice

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je da očekuje dobru utakmicu u 159. večitom derbiju protiv Crvene zvezde i da će pobednika rešiti sitnice.

"Očekujem veliku borbu. Nemamo prijatnu situaciju zbog bodovnog zaostatka, ali igrač Partizana mora i može da se nosi sa tim pritiskom", rekao je Mirković na konferenciji za medije.

On je dodao da zna tim i da je van stroja samo mladi štoper Svetozar Marković.

"Nemam dilema oko tima, bilo bi rizično praviti neke drastične izmenene uoči derbija. Zvezda je čvrsta i kvalitetana ekipa i ocekujemo agresivnu igru", istakao je Mirković.

Fudbaler Partiuzana Goran Zakarić rekao je da je recept za uspeh na "Marakani" igra iz jesenjeg derbija u Humskoj, kada su crno-beli nadigrali Zvezdu, ali ostali bez pobede posle "spornog" gola Ričmonda Boaćija.

"Verujem da mož0emo da pokazemo igru iz prethodnog derbija. Najvažnije je da sutra izađemo hrabro i ako bude tako mozemo da se nadamo pobedi", poručio je Zakarić.

Utakmica između Zvezde i Partizana igra se u subotu od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи